A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated

Filename: codeigniter/CodeIgniter.php

Line Number: 60

Auto Euro Partner - importator si distribuitor piese si accesorii auto - Despre noi
Acasa
»
Despre noi
 

Despre noi

Auto Euro Partner importator si distribuitor piese si accesorii auto.


Auto Euro Partner si-a inceput activitatea in anul 2005. In putinii ani de la infiintare a reusit sa ajunga unul dintre cei mai importanti importatori si distribuitori de piese si accesorii auto pe piata de aftermarket din Romania.

Activitatea noastra se bazeaza pe alocarea de resurse pe mai multe destinatii

  • Dezvoltarea continua a produselor/ gamelor de produse
  • Cresterea continua a facilitatilor, logisticii si suportului de vanzari
  • Dezvoltarea continua a cunoasterii numelui si brandurilor AEP pe piata

Politica de management se bazeaza pe urmarirea excelentei.
Activam cu profesionalism pe piata, si ne indreptam eforturile pentru a anticipa nevoile clientilor si a ne adapta la cerintele pietei.

Adaptarea la acest mediu dinamic, si intelegerea faptului ca puterea unei firme sta in profesionalismul cu care se raspunde cerintelor clientilor, ne-a adus o crestere graduala dar dinamica in volumul de vanzari si in numarul de clienti.
Comercializam pe piata romaneasca produse de calitate superioara, chiar si cei mai exigenti clienti pot fi multumiti de produsele noastre.
Ele sunt sigure si de incredere, sustinute de garantie, pentru ca stim ca succesul se bazeaza pe calitate.

Inca de la intrarea pe piata colaboram cu importanti producatori/ distribuitori europeni, fiind distribuitor exclusiv pentru unele dintre branduri. Astfel, oferim game complete de produse precum: sprayuri vopsea profesionale, universale, fluorescente, ceramice, pentru acoperis, pentru etriere frana, acrilice, pentru jenti, Zn si Zn Al, cromate, spoilere, covorase auto pentru toate marcile auto, suporti de numere personalizati, cosmetice pentru auto , produse pentru service: chituri, diluanti, lacuri, fillere , insonorizanti, etc, o gama larga de accesorii : capace roti, huse interior /exterior/ huse volan, ornamente interior/exterior/ becuri, stergatoare, depanare, piese , consumabile auto, etc

   spray vopsea, paint spray