Politica de retur

In cazul in care produsul nu este ceea ce va doreati, ati comandat gresit si doriti inlocuirea cu un altul sau rambursarea banilor, nimic mai simplu. Completati formularul de retur in maxim 14 zile de la data achiziei mentionand ceea ce va doriti si vom proceda in consecinta. Nu uitati ca, in acest caz, va trebui sa achitati contravaloarea transportului catre noi. NU acceptam colete cu plata ramburs. Imediat ce produsul este receptionat se verifica pentru a se stabili ca indeplineste conditiile de retur si se va face o notificare catre client de aprobare a rambursului. În cazul în care ați optat pentru rambursarea sumei plătite la cumpărare iar produsul sau produsele îndeplinesc condițiile de retur, vă vom returna banii în contul menționat de dumneavoastră în formularul de retur. Puteți verifica dacă banii au intrat în contul dumneavoastră în termen de maxim 15 zile calendaristice de la data receptionarii de catre noi si notificarii de aprobare a rambursului. Dacă optați pentru returnarea produsului prin completarea formularului de retur, vă rugăm să luați în considerare că valoarea aferentă cheltuielilor de transport cu curierul vor cădea în sarcina dumneavoastră.

Conditiile pentru ca returul sa fie acceptat:

Produsele pe care le returnați trebuie să fie în aceeași stare în care le-ați primit. Nu va fi acceptat returul produselor asupra cărora s-a intervenit neautorizat sau care au fost deteriorate de către dumneavoastră, de exemplu: au ambalajul deteriorat sau incomplet, prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice; de asemenea, nu vor fi acceptate produsele descompletate, fără toate accesoriile.Produsele trebuie returnate în ambalajul lor original, însoțite de etichetele inițiale, intacte, certificate de garanție dacă au fost eliberate de producător sau distribuitor, instrucțiuni de utilizare etc . Daca produsele cumpărate au făcut parte din campanii de marketing și au beneficiat de cadouri, atunci la returnare sunteți obligat să restituiți acele cadouri.Daca ati folosit un voucher la achizitie, suma rambursata va fi egala cu costul achitat efectiv de dumneavoastra, fara a include voucherul.

Indiferent de categoria din care fac parte, produsele comandate special pentru dumneavoastra, inscriptionate/personalizate la cererea expresa sau carora le-am adus modificari pentru dumneavoastra nu vor mai fi acceptate la retur.

Informaţii Comanda

Nume:* Prenume:* E-Mail:* Telefon:*
ID Comandă/Factura:* Data Comandă:

Informaţii Produs & Motivul Returnări

Nume Produs:*
Cod Produs:*
Cantitate:

Motivul Returnării:*

Produsul este Deschis:Ataseaza fisiereDefecte sau alte Detalii:
Introdu codul in căsuţa urmatoare: